سخنگوی صنعت برق، مصطفی رجبی مشهدی در 22 آبان ماه اعلام کرد که تعرفه برق برای استخراج کننده گان بیت کوین متوسط نرخ برق صادراتی خواهد بود و به ازای هر کیلو وات برق هزینه 965 تومانی از ماینر های این صنعت دریافت خواد شد.

البته نرخ برای فصول گرم و سرد سال متفاوت خواهد بود به این ترتیب که در 8 ماه غیر گرم سال نصف متوسط برق صادراتی معادل کیلوواتی 460 تومان و در 4 ماه گرم دوبرابر نرخ متوسط محاسبه خواهد شد.

رجبی مشهدی اضافه کرد که در 300 ساعت در طول سال برق استخراج کننده گان قطع خواهد بود که متناسب با زمان اوج بار شبکه برق، زمان این قطعی به استخراج کننده گان اعلام خواهد شد.

این برق تنها به اشخاصی تعلق می گیرد که از وزارت صنعت مجوز های لازم را دریافت کرده باشند و استفاده غیر مجاز از برق و عدم دریافت مجوز تخلف محسوب شده و با آنان برخورد خواهد شد همچنین برای افرادی که مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز ها را شناسایی و معرفی کنند پاداشی در نظر گرفته شده است و مقدار این پاداش معادل 20 درصد خسارتی است که شخص متخلف به شبکه وارد ساخته است.

عدم امکان استفاده از نیروگاه های موجود

امکان استفاده از نیروگاه های کشور جهت تامین برق استخراج رمز ارز ها ممکن نیست اما استخراج کننده گان می توانند نیروگاهی را جهت تامین برق مورد نیازشان راه اندازی کنند که در این صورت سوخت نیروگاه به قیمت 70 درصد سوخت صادراتی برای آنها محاسبه خواهد شد.

امکان استفاده از برق نیروگاه های تجدید پذیر بلامانع است و همچنین برای برق پشتیبانی علاوه بر برق تامینی از نیروگاه تجدید پذیر می توانند از انشعاب جهت ماینینگ بهره مند شوند که در صورت استفاده از برق پشتیبان با نرخ مصوب محاسبه خواهد شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.