خرید ترون

ترون چیست؟

آشنایی کامل با ارز دیجیتال ترون

قیمت لحظه ای جهانی

tronTRON
$ 0.119754
$ 0.119754
0.35%

نرخ معامله در رمز اکسچنج

ترون TRX
خرید از سایت:
7,641 تومان

ترون TRX
فروش به سایت:
7,268 تومان

با رمز ارز ترون آشنا شوید

ترون چیست؟  ترونیکس رمز ارز بلاکچین ترون با علامت اختصاصی trx در سال 2017 پا به عرصه رمز ارز ها گذاشت، در ابتدا این رمز ارز از بلاکچین اتریوم (ERC20) بهره می‌برد و در سال 2018 با تکمیل پروژه بلاکچین ترون توکن های ترون به بلاکچین اختصاصی آن انتقال پیدا کردند. هدف اصلی ترون ایجاد اینترنت غیر متمرکز است، ترون به وسیله مقیاس پذیری بالا امکان ایجاد برنامه های غیر متمرکز را در مقیاس وسیع ایجاد می‌کند بلاکچین ترون بسیار سریع بوده و توانایی تایید 2000 تراکنش در ثانیه را با کارمزد های بسیار ناچیز (حدود صفر) امکان پذیر می‌کند. ترون توسط جاستین سان (Justin Sun) برنامه تویس چینی که قبلا سابقه فعالیت در ریپل و استارتاپ های موفق چینی را نیز داشته است ایجاد شده است که همواره این پروژه و توسعه دهنده گان آن توسط  کمپانی ها و نهاد های مهم چین مورد توجه و حمایت قرار گرفته اند.

امکان ایجاد توکن در بلاکچین ترون

در بلاکچین ترون با دو الگوی trc-10 و trc-20 می‌توان توکن ایجاد نمود، توکن های trc-10 با هزینه پایین و دانش فنی کمتری ایجاد می‌گردند، بزرگترین توکن روی این بستر بیت تورنت BTT  بزرگترین بستر انتشار غیر متمرکز فایل می باشد که پس از خرید آن توسط ترون در بلاکچین ترون عرضه شد. توسط الگوی trc-20 میتوان توکن هایی با پیچیدگی فنی بیشتر ایجاد نمود، توکن های استیبل کوین تتر در سال 2019 بر روی این بستر نیز عرضه شدند که منجر به انتقال بسیار سریع تر و ارزان تر تتر ها به نسبت انتقال ان در بلاکچین اتریوم شد.

نحوه عملکرد بلاکچین ترون

ترون از الگوریتم اثبات سهام یا Proof of Stake استفاده می کند در این روش برای تایید تراکنش ها و ساخت بلاک جدید نیازی به ماینر ها نیست چرا که به عقیده جاستین سان این روش در آینده می‌تواند منجر به متمرکز شدن شبکه و کنترل آن توسط نهاد هایی با توان پردازشی بالا شود، در این متد نود هایی از شبکه با قرار دادن مقدار مشخصی از ترون و فریز کردن آن تایید تراکنش ها و ایجاد بلاک های جدید را انجام می‌دهند که البته به عقیده توسعه دهنده گان ترون باز هم این متد کارایی لازم را ندارد چرا که افراد با دارایی بیشتر تمرکز بیشتری به شبکه پیدا می‌کنند و از این رو مدل Delegated Proof of Stake  یا نمایندگی اثبات سهام را برای ترون ایجاد نموده است که فرایند آن به شکل زیراست:

نود های شبکه شامل

1.نود های SR : نود های تولید کننده بلاک جدید

2. فول نود: پخش بلاک ها و تراکنش های ترون

3. سالیدیتی نود: همگام سازی بلاک های ساخته شده

در شبکه ترون 127 نماینده از نوع نود های SR وجود دارند که با رای گیری 27 عد از آنها وظیفه تولید بلاک جدید را بر عهده می‌گیرند و این فرایند هر 6 ساعت یکبار انجام گرفته و لیست 27 نماینده آپدیت می‌شود به این ترتیب نود های خاموش و خرابکار شناسایی و از لیست حذف می‌شوند، این متد تایین نود های SR به عقیده برخی از کارشناسان و ویتالیک بوترین خالق اتریوم موجب افزایش تمرکز و وجود انحصار در شبکه می‌شود.

نحوه عرضه ترون به چه شکل است؟

تعداد کل ترون های موجود محدود به حدود 100 میلیارد واحد هستند  و نحوه عرضه آنها به ازای ساخت هر بلاک 32 واحد ترون می‌باشد که در بلاکچین ترون زمان ساخت هر ترون 3 ثانیه بوده و بنا براین سالانه ۳۳۶,۳۸۴,۰۰۰ واحد ترون توسط نود های نمیانده SR عرضه می‌شود.

نوسانات قیمت ترون!

قیمت ترون نیز مانند بیت کوین نوسانات بسیار زیادی دارد، قیمت این ارز در ایتدای کار حدود  0.002 دلار بود و در سال 2018 به سقف تاریخی خود در 0.18 دلار نیز رسید و پس از آن روند کاهش قیمت خود را شروع کرد و در مارس 2020 تا حدود 0.01 دلار نیز معامله شد و از آن پس روند نسبی صعودی را در پیش گرفته است. در نمودار زیر قیمت ترون در بازه های زمانی مختلف را مشاهده می‌کنید.

چگونه از ترون استفاده کنیم؟

برای استفاده از ترون یعنی دریافت، ارسال و ذخیره سازی آن باید از نرم افزاری به نام والت یا کیف پول ترون استفاده نماییم انواع مختلف این کیف پول ها به صورت وب سایت، اپلیکیشن موبایل، نرم افزار ویندوز و سخت افزار ذخیره سازی موجود هستند که ایمن ترین راه ذخیره سازی استفاده از کیف پول های سخت افزاری است اما این روش مشمول پرداخت هزینه جهت خرید این دستگاه است البته روش های دیگر هم امنیت کافی را نیز دارا هستند.

جهت راه اندازی کیف پول برخلاف رویه ایجاد حساب در بانک ها شما نیاز به ارائه مدارک هویتی ندارید و چون حساب شما فقط قابل مدیریت توسط خودتان است باید از آن حتما نسخه پشتیبان بگیرید و رمز عبور را در اختیار اشخاص دیگر قرار ندهید.

در لینک زیر می‌توانید تمامی کیف پول های رسمی و معتبر ترون را در سایت این رمز ارز مشاهده و دانلود نمایید.

قابل مشاهده بودن انتقالات ترون!

در شبکه ترون تمامی دریافت ها و جابه جایی دارایی ها میان کاربران قابل مشاهده است اما هویت صاحبان این دارایی ها مشخص نمی شود در سایت tronscan.org هر انتقالی که در شبکه انجام گیرد ثبت می شود و آدرس فرستنده و آدرس گیرنده و همچنین میزان انتقال و زمان انجام ثبت شده و همه می توانند آنرا مشاهده نمایند.

یک نکته را هنگام ارسال ترون به یاد داشته باشید که عملیات ارسال پس از انجام بازگشت ناپذیر هستند لذا دقت کافی را هنگام پر کردن آدرس گیرنده لحاظ نمایید.

کارمزد و زمان انتقال ترون

ترون بسیار سریع است،در مقایسه با سرعت تراکنش های اتریوم و بیت کوین که ممکن است ساعت ها یک تراکنش زمان ببرد، ترون در چند ثانیه با کارمزد تقریبا صفر از آدرسی به آدرسی دیگر جابه جا می شود.

چالش های ترون

عمده مشکلاتی که پیرامون این رمز ارز محبوب بوجوه آمده مشکل تعیین نود های نماینده SR هستند که تا حدی شبکه را با مشکل انحصار رو به رو می کند، جدای از این به دلیل اینکه اصلی ترین رقیبان ترون اتریوم و ایاس هستند و این 3 شبکه عمدتا برای ایجاد  برنامه های غیر متمرکز مورد استفاده قرار می‌گیرند گاها اطلاعات و آمار های دروغین در جهت پر کاربرد بودن ترون نسبت به رقبای خود از طرف این تیم منتشر می‌شود و تیم ترون در شبکه های اجتماعی مدام به انتقاد از نحوه کار شبکه های رقیب ترون می‌پردازند حال باید دید با افزایش روز افزون برنامه های غیر متمرکز توسعه دهنده گان، ترون را جایگزین اتریوم یا  ایاس می‌کنند و یا خیر البته گفتنی است با روی کار آمدن انریوم 2 مزیت سرعت و کارمزد های پایین ترون نسبت به اتریوم تقریبا از بین خواهد رفت.

نحوه خرید ترون و فروش آن به چه شکل است؟

خرید ترون و خرید رمز ارز های دیگر و فروش آنها به سادگی هر چه تمام تر در رمز اکسچنج محیا شده است با ثبت نام و احراز هویت به راحتی می‌توانید اقدام به خرید و فروش ترون نمایید.